Priča ove žene rasplakala je svet: ‘Doživela sam najveću sreću i nesreću u istom trenutku’ (VIDEO)

Kristi Kihner i njen suprug Rojs već sedam godina pokušavali su da dobiju dete. Kada su već izgubili svaku nadu, dogodilo se čudo. I ujedno velika tragedija...

Nakon sedam godina borbe Kristi je konačno dobila vesti koje je sanjala – bila je trudna. Ipak, ova radost dogodila joj se u trenutku najveće tuge – vest da je trudna dobila je veče pre sahrane supruga, piše Dejli mejl.
Kristi je svoje putovanje ka majčinstvu dokumentovala sa suprugom i snimke kačila na duhoviti Jutjub kanal čitavih godinu dana.

 

Sada društvene mreže koristi kako bi pronašla utehu, nakon što je njen suprug, Rojs Kihner, poginuo u stravičnoj automobilskoj nesreći 8. oktobra. Imao je samo 35 godina i iz do sada nepoznatih razloga, izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u drvo samo 10 minuta pre svoje kuće u Kvinslendu.
Bilo je to samo pet dana nakon što je Kristi išla na veštačku oplodnju za koju je par čuvao novac više od tri godine.
– Trudna sam, ali ovo nie način na koji bi trebalo da ispričam ovu priču – objavila je Kristi sva u suzama u potresnom Jutjub snimku.

Ovaj momenat, u isto vreme i tužan i srećan, do sada je videlo nekoliko miliona ljudi. Kristi je samo nekoliko trenutaka nakon što je saopštila da je konačno trudna obavestila internet zajednicu da je Rojs mrtav.
– Za mene, Jutjub je kao dnevnik. Neki ljudi pišu u dnevnik, ja pričam pred kamerama. Nalazim utehu u ljudima koji mi pomažu da prebrodim ovaj težak period – objasnila je Kristi.
U trenutku kada je priznala da nema više zbog čega da živi, njeno nerođeno dete spaslo joj je život.
– Ovog trenutka ova beba… moj i Rojsov san je jedini razlog koji imam da i dalje živim – rekla je Kristi.