Sa 18 godina amputirali su joj obe noge nakon pokušaja samoubistva: Danas živi drugačijim životom

Helen se predomislila u poslednjem trenutku i sklonila sa pruge. Ipak, voz je odsekao noge ispod kolena. Tada je mislila da je svemu kraj, ali je pogrešila.

Helen Galsvorti (25) je pre sedam godina hodala prugom u pokušaju da sebi oduzme život. Kako je voz nailazio, Helen se predomislila i sklonila sa pruge, ali je voz ipak odsekao noge ispod kolena. Helen je bila svesna samo da vidi kako joj odsečene noge leže na pruzi, piše Dejli mejl.

Danas Helen ima razloga za život. Ima sina Tomasa i u potresnoj isposvesti otkriva kako joj se život promenio iz korena.

– Kada sam ostala bez nogu, mislila sam da je moj život gotov. Tomas mi je pomogao da shvatio da imam razloga da živim – izjavila je Helen.

 

Ona je pohađala privatnu školu, ali je sa 18 godina počela da se drogira. Napustila je školu i shvatila da nema razloga za život.

– Stavila sam slušalice i legla na prugu. U poslednjem trenutku sam se predomislila, ali je bilo kasno. Videla sam mnoštvo krvi i pocepane farmerice, i pomislila sam u sebi “došla sam da se ubijem, ne da ostanem invalid” – rekla je Helen.

Ostala je trudna i rođenje sina joj je promenio život. Iako nije u braku, srećna je, a lepa vest je i da je nastavila školovanje.loading...