Šta se to događa: Amerika se sprema za 200 miliona mrtvih građana!

'Vlada očekuje veliku nacionalnu krizu. Kada vidite da se FEMA priprema za 200 miliona mrtvih samo u SAD, to govori da se sprema nešto užasno. Vlada kontroliše zalihe oružja, a zalihe lekova su sve manje. Očigledno je da se očekuje nešto drastično' tvrdi Tejlor.

Američka federalna agencija za upravljanje krizama (FEMA – Federal Emergency Management Agency) priprema se za događaj ili događaje koji bi mogli izazvati smrt 200 miliona Amerikanca:

– Vlada očekuje veliku nacionalnu krizu. Kada vidite da se FEMA priprema za 200 miliona mrtvih samo u SAD, to govori da se sprema nešto užasno. Vlada kontroliše zalihe oružja, a zalihe lekova su sve manje. Očigledno je da se očekuje nešto drastično – tvrdi Zek Tejlor koji je svoj radni vek proveo kao šef patrole američke granične policije u Tuskonu (Arizona), komentarišući prelazak ilegalnih imigranata iz Meksika u SAD.

Sve je više Meksikanaca koji po cenu smrti pokušavaju da se ilegalno dosele u Ameriku, a nedavno je procurela i beleška granične policije u kojoj se navodi da se do 2015. godine sprema ilegalni prelazak 230.000 maloletnika iz Meksika.loading...