Svi misle da je BELA UDOVICA mrtva, a ona bezbrižno postavlja selfije na internet

Nedavno se u javnosti pojavio selfi ozloglašenog bračnog para, Samante Lutvejt, poznatije kao 'Bele udovice' i njenog muža Džamala Selima. Na osnovu njega, obaveštajne službe iz Kenije tvrde da Lutvejt uopšte nije ubijena, iako su tu vest preneli svi svetski mediji.

Nakon ovih saznanja, antiteroristička služba iz Kenije je ažurirala profil Lutvajtove iako je nedavno javljeno da je ona poginula boreći se protiv proruskih separatista u Ukrajni.
Iako su svetski mediji preneli da je Lutvejtova stradala u Ukrajni, još nekoliko bezbednosnih izvora je odbacilo tu tvrdnju.

Kenijske obaveštajne službe su zatražile od zvaničnika na uvid telo “bele udovice”, dodajući da odbijaju da poveruju da je učestvovala u bilo kojoj borbi izvan istočne Afrike.

Policijski izvori u Keniji su saopštili da prema njihovim saznanjima Samanta boravi u Somaliji, gde je pod zaštitom Al Šababa, militantne islamističke vojske.

Iako su svetski mediji preneli da je Lutvejtova stradala u Ukrajni, još nekoliko bezbednosnih izvora je odbacilo tu senzacionalističku tvrdnju.