Tražila je svog muža devet godina: Kada ga je najzad pronašla, doživela je neprijatno iznenađenje

Njen suprug je otišao od kuće 2005. godine bez ijedne reči. Nakon devet godina napokon ga je pronašla, a onda je saznala da je on oženjen sa drugom...

Karen Marks nije videla svog supruga Adama devet godina. Kada je prošlog meseca najzad ušla u trag suprugu preko Fejsbuka, jako se obradovala. Ipak, ta sreća trajala je kratko jer je saznala da se on oženio sa drugom ženom, prenosi Dejli mejl.

Karen je upoznala Adama krajem ’90-ih, kada je još bio oženjen prvom ženom s kojom je imao dvoje dece. Posle deset godina se razveo, a sledeće godine oženio se s Karen. Dao je otkaz i uselio se sa novom suprugom koja je zarađivala za celu porodicu. Nakon godinu dana braka Adam je nestao, a u oproštajnoj poruci napisao je da ne može više da trpi Kareninu decu.

– Kada me je prvi put napustio, bilo je kao da mi je neko isčupao srce – rekla je Karen.

Nekoliko meseci kasnije, odlučio je da se vrati kući. Karen ga je primila natrag i kupila im je novi dom u Montani vredan 401.000 dolara. Adam je počeo da radi, ali je ubrzo upao u dugove. Karen je počela da sumnja da je suprug vara.

Nakon jedne svađe, Adam je spakovao stvari i bez ikakvog objašnjenja napustio dom.

Tokom devet godina potrage, Karen je potrošila svu ušteđevinu i razbolela se. 2012. godine je preko Facebuka stupila u kontakt sa Adamovom majkom i saznala šta se dogodilo.

Neprijatno se iznenadila kada je čula da Adam ima novu suprugu i da žive u istoj državi.

Pozvala je policiju, koja je uhapsila Adama zbog sumnje za bigamiju i prevaru.

Na sudu se branio kako je mislio da se Karen pobrinula za razvod. Preti mu skoro deset godina zatvora.