Turci tuže Sulejmana jer je ubio sina u seriji

Hasan Kos (47) toliko se uzrujao zbog prinčeve smrti, jer veruje da je glumac direktno odgovoran za smrt lika.

Samo jedan dan nakon što je u Turskoj prikazana epizoda serije “Sulejman Veličanstveni”, u kojoj vladar ubija svog sina, princa Mustafu, zavladao je potpuno haos. Gledateljke su uplakane počele da zatrpavaju produkciju pismima, u kojim traže da se kazni glavni glumac, Halit Ergenč.

Jedan obožavatelj je čak otišao toliko daleko, da je već angažovao tim advokata koji će podneti tužbu protiv Halita, budući da mu je naneo veliki duševni bol. Hasan Kos (47) toliko se uzrujao zbog prinčeve smrti, jer veruje da je glumac direktno odgovoran za smrt lika.

– Izgubio je dodir sa stvarnosti. Uveren je da likovi žive danas i ne može mu se dokazati da je reč o prošlosti – kažu producenti.

I glumce je iznenadila burna reakcija gledatelja. Halita na ulici zovu pogrdnim imenima, čak mu dobacuju da je ubica, a Mehmeta Gunsura (38), koji je glumio Mustafu, gledaju sa žaljenjem i govore neka počiva u miru.

Halit priznaje da delimično razume gledaoce, jer je i njemu ta scena prilično teško pala.

–  Kad je Mustafa nazvao “oče”, nisam mogao da se suzdržim. Zaplakao sam i morali smo sve ispočetka da snimamo. Kad mi je Mustafa posle mrtav ležao na rukama, moje suze su bile stvarne – kaže Sulejman.

Problema s obožavateljima koji su previše uživljeni u seriju imala je i Merjem Uzerli (31). Originalnu Hurem je prošle godine, dok je izlazila iz restorana, udarila žena. Kazala je da joj se nije sviđalo Huremino spletkarenje u seriji.loading...