Učenik iskoristio nastavnicu – Prvo imao seks sa njom pa je prijavio policiji

Nastavnicu fizičkog vaspitanja Džoj Morsi uhapsila je Njujorška policija pod optužbom da je silovala svog maloletnog učenika.

Džoj je tridesetdevetogodišnja nastavnica u srednjoj školi, koja je optužena da je već godinu dana u vezi sa maloletnim učenikom, koji sada ima 17 godina. Ona je sa svojim učenikom u ljubavnoj vezi od juna prošle godine, objavila je policija, a prenemo Daily Mail. Pretpostavlja se da je vezu prijavio neko od učenika iz mladićeve okoline, a mnogi mediji pišu da je i sam učenik u pomenutoj ljubavnoj aferi prijavio policiji. Smatra se da je nastavnica izražavala ljubomoru i da je zbog toga posatala naporna učeniku, a on je za uzvrat pozvao policiju. Škola je nastavnicu iz istog razloga izbacila sa posla.

Zbog rigoroznog američkog zakona Moris će biti optužena za silovanje maloletnika, jer seks sa mlađima od 18 nije dozvoljen. U ovom slučaju nastavnica je i iskoristila svoj status i autoritet, što predstavlja zloupotrebu svog položaja.

Moris ima muža koji radi u istoj školi u kojoj je i ona radila. Ona je po rečima tužitelja sa maleoletnikom upražnjavala seks 20 do 30 puta tokom nedelje.