Udarali je i davili: Pretukli živu Barbiku na Noć veštica! (FOTO)

Napad se, kaže ona, dogodio u Noći veštica, i Ukrajinka tvrdi da je iz bolnice izašla tek juče.

Valerija Lukjanova (28) iz Ukrajine proslavila se svojim izgledom. Ona je, naime, pravi hit na društvenim mrežama jer izgleda kao prava Barbika.

Međutim, pored divljenja, ova Ukrajinka je proživela i loše iskustvo zbog svog izgleda. Ona, naime, tvrdi da su je dvojica muškaraca brutalno pretukla ispred njenog stana u Odesi. U pitanju su, tvrdi ona, muškarci koji već dve godine vode protiv nje na internetu „kampanju mržnje”.

– Napali su me na ulasku u moj blok zgrada. Išla sam ka kući iz prodavnice sa kesama u rukama, kada su mi dva muškarca prišla od pozadi i napala me. Ništa nisu rekli i nisu pokušali da me opljačkaju. Desilo se u trenutku, udarili su me u glavu, nekoliko puta u vilicu i onda je jedan od njih počeo da me davi – tvrdi Lukjanova dodavši da ju je spasla komšinica koja se tu zatekla.

Napad se, kaže ona, dogodio u Noći veštica, i Ukrajinka tvrdi da je iz bolnice izašla tek juče.

– Osećam se malo bolje, ali me i dalje boli vilica. Četiri dana sam pila jake analgetika, ali sam se ipak budila u sred noći od bolova – priseća se Barbika.
Atraktivna Ukrajinka tvrdi da joj neko već dve godine preti, i da su je stranci čak zvali na telefon i maltretirali je. Međutim, internetom kruže glasine da je ona sve to izmislila, kako bi zamskirala činjenicu da je bila na još jednoj plastičnoj operaciji.