Užas u Nemačkoj: Srpkinji iz Sandžaka porodica razbila glavu zbog zapadnjačkog načina života

Policija i vatrogasci provalili su u stan u kojem je živela nakon razlaza s mužem, i zatekli je mrtvu sa vidnim ranama na glavi. Satima su istražitelji radili i osiguravali tragove, a nakon obdukcije prvobitne sumnje su potvrđene.

Devojka Hilda L. (29), koja je imala državljanstvo Srbije ubijena je u Nemačkoj, u Frankfurtu. Prema izvorima iz policije, ona je još ove godine podnela prijavu protiv vlastite familije, jer se osećala ugroženom pošto se roditeljima nije sviđao njen način života

Hilda L.(29), državljanka Srbije rodom iz Sandžaka, pronađena je mrtva u stanu u Hajnrih Štalštrase u frankfurtskom naselju Nid. Hildin nestanak prijavili su prijatelji mlade i zgodne devojke, kozmetičarke po zanimanju, koji su bili zabrinuti što od nje danima nije bilo traga ni glasa.

Policija i vatrogasci provalili su u stan u kojem je živela nakon razlaza s mužem, i zatekli je mrtvu sa vidnim ranama na glavi. Satima su istražitelji radili i osiguravali tragove, a nakon obdukcije prvobitne sumnje su potvrđene, prenose “Vesti Online”.

Nesrećna devojka ubijena je sa nekoliko udaraca tupim predmetom po glavi. Hilda je za sobom ostavila trogodišnju ćerkicu, ali se ne navodi gde je dete bilo u vreme zločina.

Prema izvorima medija iz policije, Hilda L. je još u aprilu ove godine policiji podnela prijavu protiv vlastite familije, jer se osećala ugroženom. Prema tim izvorima, roditelji tradicionalisti pretili su joj, jer nisu nisu mogli da se pomire sa njenim “zapadnjačkim načinom života”.