UŽAS: Ženu kamenuju do smrti, završni udarac zadaje njen otac (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Borci Islamse države u Siriji i Iraku su na internet postavili šokantni video na kome se vidi kako mladu ženu kamenuje grupa muškaraca u kojoj se nalazi i njen otac!

Veruje se da je snimak nastao u gradu Hama u Siriji. Na njemu se vidi sprovođenje šerijatske kazne za počinjeni blud nad jednom neimenovanom udatom muslimanskom.

Žena se u jednom trenutku okreće ka ocu i moli ga za oproštaj, ali je on odbija govoreći kako će radije izvršiti ono što mu Bog nalaže. Onda se okreće ka drugim muškarcima i daje znak da ubistvo njegove ćerke počne, piše Dejli mejl.

Muškarci počinu da gađaju kamenjem bespomoćnu ženu, a nekoliko trenutaka kasnije kamenovanju se priključuje i njen otac.

Originalni snimak traje duže od 5 minuta. U jednom trenutku se čuje vođa boraca kako kaže nesrećnoj ženi da treba da bude srećna jer će biti kamenovana do smrti i da je tu smrt naredio Bog i da je zbog toga po islamskom pravu.

Veruje se da je ocu devojke učinjena naročuta „čast” time što mu je dozvoljeno da upravo on bude taj koji će ubiti ćerku i na taj način vratiti čast svojoj porodici.

Naglašavamo da je video UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

 loading...