VIDEO: Pijana i napaljena pokušala da iznudi seks od policajca

Pijana gospođa se požalila policajcu da godinama nije imala penetraciju i da je jako napaljena, pokušavajući da od njega iznudi seksualni odnos

Marija Montanez Kolon (58), udovica iz Floride, uhapšena je pod optužbom za seksualno uznemiravanje policajca i lažan poziv za pomoć upućen policijskoj centrali 911.

Kolonova je pozvala policijsku centralu kako bi navodno prijavlila problem sa automobilom. Ubrzo je kod nje stigla patrola, ali se ispostavilo da je reč o lažnoj dojavi i da je gospođa očigledno imala druge namere.

Naime, jednom od policajaca se požalila da godinama nije imala penetraciju i da je jako napaljena, pokušavajući da od njega iznudi seksualni odnos.

Kada je policajac napustio njenu kuću, ponovo je pozvala centralu i požalila se na odbijanje pomoći, nakon čega je privedena u policijsku stanicu.

Kada su je pitali da li se seća da joj je policajac rekao da ne poziva 911, ukoliko poziv nije hitan, ona je odgovorila da se seća, ali “kako bih ga drugačije naterala da me je*e?”.loading...