Naivna 22-godišnja devojka sada je na teži način naučila lekciju o poverenju.

Kazin Mek Karti iz Haverforvesta u Velikoj Britaniji je devojka koja je odlučila da svoje iskustvo podeli sa drugim devojkama širom sveta kako se one ne bi našle u sličnoj situaciji. Ona je upozorila na opasnost slanja golišavih slika i snimaka svojim partnerima.

Njen bivši momak Nejtan Lojd je postavio na Instagram njen intimni video-snimak i fotografiju na kojoj je ona samo u donjem vešu, kako bi joj se osvetio.

On je pritom koristio njen profil na kome je promenio lozinku kako ona ne bi mogla da ukloni postove.

Devojka je slala svom dečku poruke sa ovim materijalom dok su još bili u vezi i te trenutke je opisala kao “momente ludila”.

Na nekim fotkama je bila i naga.

Ona, inače mlada mama, rekla je da ju je bivši dečko navodio na to i stalno zapitkivao da šalje nage fotke jer je radio u drugom gradu.

– To je bilo izuzetno glupo i nikad ne bih to opet uradila. Žene moraju da zaštite same sebe – istakla je ona.

Porno-osveta podrazumeva postavljanje seksualno eksplicitnog sadržaja bivših partnera bez njihove dozvole i ovaj zakon sada prolazi kroz parlament kako bi se definisalo krivično delo.

– Iako mislite da volite nekog i da mu verujete, nikad ne znate kako će on reagovati posle raskida – dodala je ona.

Posesivni dečko je beležio sve njene šifre profila društvenih mreža, kako bi mogao da je proverava i kontroliše. Njegovo “agresivno ponašanje i potreba za kontrolom” prekinulo je njihovu vezu.

Slika i video-snimak su uklonjeni sa Instagrama kada su prijavljeni stotinama puta kao “neprikladni i uvredljivi”.

Pogledajte video:

 loading...