SVETSKI DAN KNJIGE: Upotpunite svoju biblioteku najlepšim naslovima

Ljubitelji pisane reči nestrpljivo iščekuju Svetski dan knjige, a Vulkan izdavaštvo i ove godine želi da ih obraduje i učini taj dan posebnim.

Promo Vulkan

U slavu jednog od najvećih čovekovih izuma – pisane reči, Vulkan izdavaštvo tradicionalno obeležava Svetski dan knjige.

Samo 23. aprila na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs pripremili smo specijalni popust od dodatnih 30% na celokupan asortiman, koji se sabira sa već postojećim popustom.

Ovaj simboličan datum u svetskoj književnosti, obeležen smrću velikana Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira, prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu. Istorija pisane reči je ujedno i istorija čovečanstva, a knjige igraju veliku ulogu ne samo u ličnom ispunjenju već i kad je reč o društvenim promenama. Osim što su izvori informacija, znanja i ideja, predstavljaju sponu putem koje se prenose poruke kroz prostor i vreme i na taj način povezuju generacije širom sveta.

Praznik knjige biće obeležen i u Vulkan knjižarama!

Samo 23. aprila kupovinom izdanja Vulkan izdavaštva u svim Vulkan knjižarama ostvarujete 20% popusta. Popust se ne sabira sa članskim popustom i ne odnosi se na akcijske i već snižene cene.

potpunite svoju biblioteku najlepšim naslovima Vulkan izdavaštva!