Svež zeleniš stiže! Ovo je i zvanično NAJLEPŠA FOTOGRAFIJA sa pijace Đeram (FOTO)

Đeram
Beoinfo

Autorki pobedničke fotografije Ljubici Štivić na foto-konkursu koji su organizovale "Gradske pijace”, dodeljena je danas nagrada – ceger pun domaćih proizvoda sa pijace „Smederevski đeram”.

 

Kako je pojasnila Marija Bošnjaković, rukovodilac Službe marketinga i odnosa sa javnošću ovog preduzeća, fotografija sugrađanke dobila je najviše “lajkova” posetilaca Fejsbuk stranice “Gradskih pijaca”.

– Osmislili smo foto-konkurs sa željom da naši sugrađani zabeleže zanimljiv događaj ili detalj sa omiljene pijace i tako pokažu svoju kreativnost, a uz pomoć svojih prijatelja budu nagrađeni. Foto-konkurs je lepo prihvaćen i naišao je na veliko interesovanje – istakla je Marija Bošnjaković. 

Ljubica Štivić je rekla da je iznenađena pobedom. Fotografiju je zabeležila kod Vere Marković iz Velikog Sela i nosi naziv “Svež zeleniš stiže”, a kako naglašava, želja joj je bila da promoviše značaj i lepotu prave i domaće proizvodnje, koju treba negovati. 

Ostale fotografije koje su učestvovale u foto-konkursu možete pogledati ovde.

“Gradske pijace” nastavljaju sa akcijom i pozivaju sve sugrađane da učestvuju u trećem krugu foto-konkursa – “Najlepša fotografija sa pijace Zeleni venac”.

Svi zainteresovani mogu poslati do tri fotografije, sa imenom, prezimenom i brojem telefona, na Fejsbuk stranicu JKP “Gradske pijace” do 5. marta. loading...