U Srbiji danas osetno svežije sa padavinama.

 

Jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom koje je u toku noći između ponedeljka i utorka i u utorak ujutro zahvatilo severne i zapadne predele Srbije, tokom dana proširiće se i na ostale predele Srbije.

Pre podne na jugu, jugoistoku i istoku biće vedro i dalje toplo. Više padavina tokom jutra i prepodneva očekuje se u severnim i zapadnim, a posle podne u južnim i istočnim predelima Srbije i tada će u tim predelima biti uslova i za grmljavinske oluje za grad i olujni vetar.

Duvaće umeren do pojačan, na udare povremeno i jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju.

Minimalna temperatura od 16 do 22°C, maksimalna dnevna od 22°C na severu i zapadu do 32°C na istoku i jugoistoku Srbije, tokom dana u svim predelima u daljem padu.

U Beogradu danas oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina očekuje se tokom jutra i prepodneva, dok se krajem dana očekuje razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 24°C, tokom dana u daljem padu.loading...