VIKENDOM IMA SEKS I SA PO 30 DEVOJAKA! Tajkun živi u haremu, deca mu odrastaju u razvratu, a sada traži PET NOVIH ŽENA (FOTO)

mafijas
instagram/candyshopmansion

Duvanski tajkun Travers Bejnon traži pet novih devojaka koje će se pridružiti njegovoj maloj porodici u luksuznoj vili na Zlatnoj obali Australije.

Četrdesetšestogodišnjak otvara vrata za još pet devojaka koje će mu kuvati, pozirati gole i živeti kao u “najluđim snovima“.

Brzo ćete se navići na tretman kakav Kendimen pruža, kao što su dizajnerske krpice i nakit, spavanje u luksuznim hotelima po celom svetu, fine večeri i privatne žurke. Devojke koje uspeju i pridruže se njegovoj porodici moraće da mu kuvaju ručak, da ga ispraćaju na posao, učestvuju u porodičnim večerama i opuštaju se kraj bazena – stoji u objavi.

Od devojaka se očekuje da održavaju preplanuli ten, savršen manikir i pedikir, kao i da uvek imaju sređenu kosu i našminkano lice.

Even as a young bull, I walked down the hill. #Candyman

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

Spavaća soba se sastoji od tri velika kreveta koja Travers deli sa svojim devojakama svako veče. A vaša veza biće kao i svaka druga veza – nastavlja se dalje u “oglasu“.

Kendimen trenutno živi sa suprugom Tešom, četvoro dece i dve stalne devojke Nišom i Kristal, a vikendom ima seks i sa po 30, tako da mu ovih pet neće previše smetati, piše hrvatski Index.hr.loading...