Trojica mladića, od kojih je za jednim raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine, zatvorili su se u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, a kod sebe imaju bombe i jednu automatsku pušku, saopštio je MUP.

 

Tridesetšestogodišnji mladić za kojim je raspisana poternica danas je obavestio Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda, međutim nakon toga je odustao i sa jednim osamnaestogodišnjakom i još jednim maloletnim mladićem koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio se u podrumu zgrade i ne želi da se preda.

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu i kraljevačkog odreda Žandarmerije nalaze se na licu mesta i trenutno pregovaraju sa mladićima, kako bi se bezbedno predali, navodi se u saopštenju MUP.

Portparol policijske uprave u Kragujevcu Slobodan Lazarević rekao je da je jedan od trojice muškaraca pozvao policiju, rekao da imaju oružje i da su u podrumu zgrade u blizini gradskog Varoškog groblja, ali da nisu izneli nikakve zahteve.loading...