Marković je bio i u ulozi konduktera, pozdravljao građane koji su se vozili autobusom na toj relaciji i u šali pokazivao putne karte i poklanjao ih rekavši im da te karte ostave kod kući kao eksponat.

“Penzioneri i đaci u Jagodini su se poslednjih 14 godina vozili besplatno. Oni koji žive na selu sada više neće biti građani drugog reda, moći će da odu do grada kada žele, a ne samo kada imaju preku potrebu”, rekao je Marković.

Marković je kazao da će od sada, kada ne plaćaju gradski prevoz, porodici koja ima pet i više članova, ostajati od 12.000 do 15.000 dinara mesečno.

“Ovo će značiti povećanje plata za one koji su zaposleni. Ja sam zamolio sve poslodavce da ne ukidaju putne troškove za radnike”, rekao je Marković.

On je izjavio da građani treba da troše budžet, jer ga oni i pune i najavio da će početkom marta odvesti 850 studenata u Beč, a krajem maja i početkom juna 1.000 ljudi otići će na letovanje u Paraliju.

Načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, koji je bio u autobusu s Markovćem, pozvao je i druge opštine u okrugu da se pridruže toj inicijativi Jagodine.

DOČEK KAKAV NIJE VIĐEN JOŠ OD TITA: Palma je zbog OVOGA ponovo GLAVNA ZVEZDA na internetu! (VIDEO)