TELEFONOM SNIMALI ŽENSKI TOALET: Otkriće na prozoru studentskog doma šokiralo Makedoniju (FOTO)

Neobična naprava postavljena na prozoru trećeg sprata studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu" u centru Skoplja privukla je pažnju posmatrača koji se kasnije šokirao otkrićem.

printscreen/twitter.com/Nino ‏

Korisnik Tvitera pod imenom Nino, objavio je na svom profilu sliku na kojoj se jasno vidi kako sa spoljne strane studentskog doma, u delu gde su kupatila, za vrh prozora ženskog toaleta i tuš kabine stoji mobilni telefon. Da bi bez prestanka mogao da snima studentkinje dok se tuširaju, telefon je bio uključen u produžni kabl za struju postavljen na simsu.

Kada su fotografije postale viralne, oglasila se i uprava studentskog doma “Kuzman Josifovski Pitu”, tvrdeći da su “snimatelji” otkriveni, piše “Srbija danas”.

– Radi se o dvojici studenata koji borave u domu, a uhvaćeni su odmah nakon dojave. Sigurnost studenata i zaštita njihove privatnosti su veoma važni za nas. Svako njihovo narušavanje se smatra kao ozbiljan prekršaj, a studenti će, saglasno pravilniku, biti odgovarajuće sankcionirani – izjavili su iz studentskog doma “Kuzman Josifovski Pitu”.

U cilju povećanja sigurnosti studenata, oni su najavili da će uskoro u domu i oko njega postaviti nadzorne kamere.