TEŠKA NESREĆA KOD VINČE: Tinejdžeri kolima SLETELI U DUNAV, poginuo mladić!

Policija
sxc.hu

Sedamnaestogodišnji mladić stradao je u sredu uveče, kada je zajedno sa još jednom maloletnom osobom automobilom sleteo u Dunav.

 

“Novosti” saznaju da je život izgubio Milan S. (17), dok je maloletnica Milica L. (17) koja je bila u kolima, uspela da preživi.

Prema prvim informacijama, automobil marke “folksvagen polo” bio je, navodno, parkiran na zemljanom putu u smeru ka reci, a onda je iznenada krenuo bez kontrole i uleteo u reku Dunav.

“Blic” piše da se nesreća dogodila oko 22.40 , kada je sedamnaestogodišnja tinejdžerka Milica L.  izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u Dunav.

 
Navodno je u tom trenutku tinejdžerka umesto u rikverc krenula unapred i automobil se sjurio u reku!

Kako je voda na tom mestu Dunava plitka, Milica je uspela da se izvuče iz automobila dok je tonuo i prošla je bez ozbiljnih povreda.

Svedoci kažu da je mladić iz nepoznatog razloga pokušao da pređe na zadnje sedište, najverovatnije u strahu od vode koja je nadirala u automobil i na licu mesta se utopio.

Automobil “polo” u kom su se tinejdžeri nalazili vodi se na porodicu stradalog tinejdžera.

Beživotno telo Milana S. iz automobila su izvukli ronioci, a uviđaj na licu mesta trajao je sinoć četiri sata.loading...