TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Žena poginula kod Autokomande, ima i povređenih

Na auto-putu od Beograda ka Nišu jutros desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je nastradao pešak, dok su još dve osobe povređene, rečeno je u Hitnoj pomoći. 

Hitna pomoć Leto
Beta

Kako je agenciji Beta kazao saradnik službe Hitne pomoći za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac, nezgoda se dogodila oko 5 časova u blizini Hitne pomoći, a žena (31) je od zadobijenih povreda preminula, dok su povređeni muškarac (29) i žena (46) prevezeni na Vojno medicinsku akademiju. 

Lutovac je dodao da je se u Beogradu prethodne noći desilo osam saobraćajnih nezgoda i da je ekipa Hitne pomoći imala mnogo intervencija.

Oko 1.45 na Bulevaru Kralja Aleksandra prijavljena je saobraćajna nezgoda, ali na licu mesta nije bilo povređenih.

Dete staro 10 godina povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 23.45 u Ulici Aleksandra Dubčeka i prevezeno je u Urgentni centar.

Dve muške osobe stare 25 i 55 godina povređene su oko 22.45 u Ulici Vodovodska, dok su još dve muške osobe stare 25 i 28 godina povredjene oko 22.00 u nezgodi koja se dogodila u Ulici Cara Dušana u Zemunu i svi su voženi na VMA.

Na auto-putu ka Šidu oko 21.20 desila se nezgoda u kojoj je povređen muškarac (40) i on je prevezen u Kliničko bolnički centar Bežanijska kosa. 

U Ulici Dragoslava Srejovića oko 21.00 povredjen je mu[karac (65) koji je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, a u isto vreme se na Bulevaru Kralja Aleksandra desila nezgoda gde je povređena trudnica (30) koja  je prevezena u Narodni front i dve muške osobe (26) i (27) koji su prevezeni na VMA.

Oko 19.50 na uglu Svetolika Lazarevića i Radničke ulice desila se nezgoda u kojoj je povredjena žena stara 44 gosdine, a ona je odbila transport Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći imala 118 intervencija, od čega je 28 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari.