TEŠKA NESREĆA NA VOŽDOVCU: Čovek propao kroz otvor od lifta sa tri metra visine

Muškarac starosti oko 58 godina teško je povređen kada je propao kroz otvor za lift, na gradilištu u Kruševačkoj ulici na Voždovcu u Beogradu.

Hitna pomoć
Dnevno.rs

Nesreća se dogodila na gradilištu u Kruševačkoj ulici broj 20. Na licu mesta vidljivi su tragovi krvi, ali i prazna i neobezbeđena ograda. Ograda postoji, ali okružuje samo deo zgrade koja je još u izgradnji.

Komšije iz okolnih zgrada nisu ništa primetile, nisu videli ni policiju ni hitnu pomoć, te nisu ni slutili da se u zgradi pored dogodila nesreća.

Oni pominju da postoji čuvar, ali da ne znaju gde je sada, a da je nedelja neradan dan, te nema radnika.

Još uvek nije poznato kako je došlo do ove nesreće, ali se pretpostavlja da je teško povređeni možda na gradilištu potražio mesto da se sakrije od sinoćne kiše. S obzirom da je gradilište neobezbeđeno i da je moguće lako ući u nedovršenu zgradu, to je mogao biti bilo ko. Nije isključeno ni da je to bio čuvar.

Pretpostavlja se da je nesrećni muškarac pao sa visine od oko tri metra na beton. Prema njihovim rečima, kada je pronađen, davao je znake života ali je bio bez svesti. Sa teškim povredama opasnim po život prevezen je u Urgentni centar.