TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac stradao u požaru, četvoro povređenih u četiri saobraćajne nesreće

Hitna pomoć
Dnevno.rs

Stariji muškarac stradao je u požaru, koji je izbio tokom noći u Beogradu. Zabeležene i četiri saobraćajke u kojima su povređene četiri osobe.

 

Stariji muškarac stradao je u požaru, koji je izbio tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Hitna pomoć primila je poziv da je požar izbio u 23.06 časova u ulici Pregrevica, broj 128, ali je mogla samo da konstatuje smrt muškarca, starog oko 60 godina.

U Beogradu su tokom noći zabeležene četiri saobraćajne nesreće, u kojima su povređene četiri osobe.

Jedna žena (60) povredila je nogu u svojstvu pešaka u udesu, do kojeg je došlo u 22.40 časova na uglu Maksima Gorkog i Cara Nikolaja, i prevezena na Odeljenje za reanimaciju Ugrentnog centra.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 22.06 časova u ulici Kralja Milutina, kod broja 35, povređen je mladić (18), ali je zbrinut na licu mesta.

Jedan biciklista muškog pola, star oko 30 godina, teško je povređen u udesu, koji se dogodio u 21.28 časova na autoputu, u smeru ka Šidu, te je prevezen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U udesu, koji se dogodio u 19.02 časova na Trgu Nikole Pašića, povređen je muškarac (32), ali je zbrinut na licu mesta.

Hitna pomoć intervenisala je prethodne noći 109 puta, od kojih 21 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, osobe obolele od maligniteta i psihijatrijski bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 86 puta, od kojih 24 na javnom mestu, dodala je Macura.loading...