TEŠKA NOĆ U PRESTONICI: U TRI saobraćajne nezgode povređeno ŠESTORO

Hitna pomoć
Dnevno.rs

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala ukupno 130 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima je šest osoba povređeno.

 

U 20.17 sati na Brankovom mostu, u smeru ka Novom Beogradu, povređena je ženska osoba, koja je sa lakšom povredom glave prevezena na neurohirurgiju Urgentnog centra, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 
Jedan muškarac povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 21.36 sati u Gandijevoj ulici ispred broja 143, nakon čega je prebačen u KBC “Zemun”, a pomoć je ukazana i jednom motorciklisti, koji je odbio dalju intervenciju.

U 23.08 sati u Bulevaru Vojvode Mišića, kod Beogradskog sajma, lakše povrede su zadobile tri osobe od kojih dva muškarca, starosti 55 i 24 godine, i 24-godišnja ženska osoba, koji su prevezeni u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika, tokom noći su se za pomoć najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, astmatičari, hipertoničari, a bilo je i alkoholisanih i tuča, dodala je Macura.

Ona je, takođe, navela da su juče zabeležene ukupno 143 intervencije od čega 71 na javnom mestu, a dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškim posledicama.