TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD GROCKE: Poznato stanje devojčice koja je bila u autu sa nasilnim ocem

Nina M. (18) koja je bila u ponedeljak u automobilu sa svojim ocem Vladimirom M. (55), nakon što je on u punoj brzini udario u betonsku banderu u Grockoj, prema saznanjima Nova.rs, nalazi se u šok-sobi Urgentnog centra i konstantno je pod budnim okom lekara.

pixabay

Kako navodi izvor našeg portala, devojčica je svesna i komunikativna, iako je u nesreći zadobila teške telesne povrede.

„Rađena joj je operacija u stomaku, izvađen je hematom. Karlica je fiksirana i trebalo bi da se operiše, ali devojčica može da pomera ruke i noge“, kaže naš sagovornik.

Rođaci su ranije u razgovoru za Nova.rs ispričali da je Vladimir i ranije bio nasilan, te da je čak pronašao grob za ćerku i sebe.

On je tukao i majku nepokretnu.. Milena i on su bili u braku skoro 30 godina, ona nije smela da da pogleda u kuću roditelja kad prolazi pored, gleda u pod. Ćutala je i trpela, zbog ćerke, sve dok nije u januara napunila 18 godina. Dva dana posle njenog rođendana Milena je pobegla, dok je Nina ostala s njim“, kaže za Nova.rs M. R., Milenin otac, odnosno deda povređene Nine i dodaje:

„Orezao je čak dva mesta gde će da budu sahranjeni. Pretio da će da ubije i nju i majku. Prijatelj ga je prijavio policiji, oduzeli su mu oružje kad je pretio, pušku i pištolj“, rekao je naš sagovornik.