TEŽAK PERIOD ZA HRONIČNE BOLESNIKE: Evo kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana

U Srbiji će sutra pre podne biti pretežno sunčano, posle podne i uveče promenljivo oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Oblaci Nebo
Pixabay.com

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura kretaće se od devet do 14, a najviša od 21 do 24 stepena Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pre podne pretežno sunčano, posle podne i uveče promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura biiće 13, a najviša 23 stepena Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti umereno toplo, pre podne pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno, ponegde pljuskovi i grmljavina. Najviša temperatura kretaće se od 20 do 25 stepeni.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 20. maj 2019:

Promena vremenskih prilika usloviće nepovolјnu biometeorološku situaciju. Oprez se posebno savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija najizraženiji će biti glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza.