TIŠINA OD 43 SEKUNDE: Na Jelenin telefon se neko javio nakon ubistva?

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović majka je zvala u dva navrata nakon prvog telefonskog poziva, a poslednji put se sa druge strane žice čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde.

 

Ovo je za “Blic” ispričala Jelenina kuma. Kako navodi, Jelena se prvi put čula sa majkom u subotu oko 15 i 35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.

– Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde – rekla je za “Blic” Jelenina kuma.

Jelenin mobilni telefon pronađen je jutros oko 5 sati ujutru, samo 30 metara od mesta na kom je, satima kasnije nađeno njeno beživotno telo. Pored telefona policija je pronašla i patike, šnalu i trenerku.

Pevačica je danas pronađena mrtva u kanalu na teritoriji opštine Palilula nakon više od 20 sati potrage. Ona je nestala u subotu posle podne nakon što je pošla na trčanje u naselju Crvenka, u Borči, a nestanak je prijavio njen suprug Zoran, koji je u nedelju podvrgnut poligrafskom ispitivanju.