TOTALNI OBRT U SLUČAJU UBISTVA NA ZAKINTOSU: Najnoviji nalaz obdukcije OSLOBAĐA pritvorene Srbe?!

ubistvo na zakintosu
printscreen/youtube

Do početka suđenja, petorici osumnjičenih je nakon incidenta određen pritvor, koji po grčkim zakonima može da traje do 18 meseci.

 

Najnovije informacije o ubistvu na Zakintosu, kažu da je prvi udarac u glavu bio je koban poameričkog turistu Bakarija Handersona u julu mesecu. Za njegovo ubistvo osumnjičena su petorica Srba, a uhapšeno je ukupno devet osoba.

Sudeći po nalazu obdukcije, preminuo je već od prvog udarca, a njega nije zadao niko od srpskih državljana, saznaje “Telegraf”. Ovo bi mogao da bude novi adut i od velike pomoći u odbrani optuženih Srba.

Advokat dvojice optuženih Zora Nikodinović Dobričanin rekla je za “Telegraf” da od jula meseca čekala obdukcioni nalaz i da su ga tek pre nekoliko dana dobili.

Nalaz koji nam je stigao od grčkog instututa dala sam na mišljenje našem poznatom veštaku sudske medicine i objasnio mi je da je Handerson od prvog udarca koji mu je zadat s prednje strane glave pukao krvni sud čije pucanje je smrtonosno. Taman i da mu nije zadat nijedan udarac više, on ne bi preživeo, a prvi udarac nije zadobio ni od jednog od okrivljenih Srba, otkriva Zora Dobričanin Nikodinović za “Telegraf”.

Do početka suđenja, petorici osumnjičenih je nakon incidenta određen pritvor, koji po grčkim zakonima može da traje do 18 meseci. Kako je najavljeno, suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi odvijaće se u grčkom gradu Partasu.loading...