TRAGEDIJA KOD KIKINDE: Poginula žena u kotlarnici porodične kuće

U Velikom Selu kod Kikinde u četvrtak uveče, oko 19 sati, dogodila se tragedija u porodičnoj kući kada je, po svemu sudeći, nesretnim slučajem, stradala D.L. (57).

policija
Pixabay.com

Ona je život izgubila u kotlarnici za centralno grejanje prilikom loženja vatre. Život je izgubila na licu mesta.

– Žena je izašla iz kuće i otišla u kotlarnicu da založi vatru radi grejanja. Ukućani su bili u kući, a kada se nije vratila dvadesetak minuta, sin je otišao da vidi zbog čega se zadržala, što se ne vraća. Međutim, kada je ušao u kotlarnicu zatekao je beživotno telo majke. Odmah je pozvao Hitnu službu, ali je lekar, nažalost, mogao samo da konstatuje smrt na licu mesta. Žena je smrtno stradala od opekotina koje je zadobila ložeči vatru – rekao je izvor blizak istrazi, prenose “Novosti”.

Kako je tačno vatra buknula i praktično zapalila ženu koja nije uspela da se skloni od plamena i pobegne, zasad nije poznato. Hitna služba nije uspela da je spasi, jer je već bila bez znakova života kada je lekar stigao na mesto događaj.

Hitna služba je o ovoj tragediji obavestila policiju, koja je potvrdila ovaj tragičan događaj, ne saopštavajući druge detalje.