TRAGEDIJA NA KARABURMI: Detalji nesreće u kojoj je nastradala TROGODIŠNJA DEVOJČICA

Trogodišnje dete stradalo je danas na Karaburmi, u Kornatskoj ulici, kada je na njega naleteo kombi kojim je upravljao Igor D. (28).

Pixabay.com

Na licu mesta i dalje je policija, a prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je teretno vozilo išlo u rikverc.

U Kornatskoj ulici na Karaburmi policajci i dalje vrše uviđaj na mestu gde je danas oko 13.10 časova vozač kombija naleteo na dete. Nesrećnu devojčicu, staru svega tri godine, prevezli su odmah u Dom zdravlja „Pana Đukić“ na Karaburmi, ali su lekari nažalost mogli samo da konstatuju smrt.

U međuvremenu, vozač kombija marke „fijat dukato“ je priveden, a utvrđeno je da je reč o Igoru D. (28).

Kako su očevici opisali na licu mesta, do tragedije je došlo kada se Igor D. kretao u rikverc. Na ulici je u tom trenutku bila trogodišnja devojčica, koja se igrala.

Po rečima strica stradale devojčice, Emrija Idrizaja, deca su se igrala pored puta, a vozač kombija Igor D. koji je istovario robu, u jednu od obližnjih kuća, ušao je u kombi i krenuo je u rikverc.

„On nije video decu i prešao je točkom preko devojčice“, prepričava stric.

On je dolazak policije sačekao na licu mesta. Cela ova zajednica, koja živi u improvizovanom naselju, je potresena ovom tragedijom. Po rečima robine, u trenutku nesreće o deci niko nije vodio računa. Otac je ručao, a majka je otišla da skuplja sekundarne sirovine.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje na licu mesta, upravo je vozač koji je pregazio dete, stavio povređenu devojčicu u kombi i odvezao je do Doma zdravlja.

Istraga je u toku.