TRAGEDIJA NA MIRIJEVU: Desetogodišnjem dečaku pozlilo u školskom dvorištu, pa PREMINUO U BOLNICI

Hitna pomoć
Beta

Desetogodišnji dečak, koji je s povredama glave zadobijenim pri padu u dvorištu Osnovne škole "Pavle Savić" u Mirijevu prevezen u Urgentni centar, preminuo je.

 

Dečak je preminuo posle višesatne borbe lekara da mu spasu život, potvrđeno je za “Blic” u Urgentnom centru.

Kako piše list, dečak je, dok se nakon nastave u školi, igrao sa vršnjacima iznenada pao u školskom dvorištu i izgubio je svest.

– Primili smo poziv da je dete palo i izgubilo svest. Ono je sada prevezeno u Urgentni centar na reanimaciju – rekli su iz Hitne pomoći. 

Očevici pričaju da je dečak pao u dvorištu ispred škole i da je neko odmah pozvao Hitnu pomoć. Pokušaji reanimacije bili su bezuspešni. 

U Urgentnom centru navode da je on posle nastave trčao i malaksao, a da je inače bolovao od srčanih smetnji. Telo će biti poslato na obdukciju kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti. 

Direktor škole Radisav Milić potvrdio je ranije da je dečak primljen u Urgentni centar i navodi da su roditelji sa njim. 

– Incident se dogodio nakon nastave. Prema informacijama koje imam, dete je palo tokom igre. Sve vreme sam u komunikaciji sa roditeljima – rekao je Milić, preneo je “Blic”.loading...