TRAGEDIJA SLOMILA ELIZABETU: Princ poginuo u strašnoj avionskoj nesreći (FOTO)

Veliki gubitak!

Printscreen

Kraljica Elizabeta je imala rođaka, princa Vilijema koji je bio četvrti po redu za presto u Britaniji.

U vreme kraljičinog venčanja on je bio jedan od rođaka koji su je tada pratili, što je velika čast. Bio je jedan od članova kraljevske porodice u kojeg se najviše verovalo i polagale su se velike nade.

View this post on Instagram

A post shared by 👑 (@royalsaddicted)

Vilijam je bio fizički, može se reći dosta privlačniji od svog imenjaka princa Vilijema, mada među njima ima i dosta sličnosti. Šezdesetih godina je važio za velikog plejboja koji je bio predmet želje mnogih devojaka. Zgodan, imućan, kraljevske krvi i uz to veoma harizmatičan.

Ipak, sudbina ga je uputila na put u Japan gde je upoznao Žuži Starklov, manekenku iz Mađarske, koja je u to vreme bila razvedena i živela je sa svojom ćerkom iz prvog braka.

Među njima se rodila velika ljubav, koja nažalost nije bila moguća iz razloga što Žiži nije bila plemićkog porekla, a pored toga je iza sebe imala brak, tako da je za kraljevsku porodicu bila apsolutno nepoželjna.

Vilijam i Žuži su zajedno živeli nekoliko godina u Japanu, a kada je pokušao da Žiži predstavi svojim rođacima, naišao je na zid, potpuno neodobravanje. Nakon toga, Žuži i princ su se udaljili na neko vreme, ona se odselila u Njujork.