Tragedija sve veća! U “BMW-u smrti” poginula skoro CELA PORODICA! Vodili dete na operaciju

Kakva tragedija!

Printscreen Rts

R. N. (42), N. N. (20) i J. P. (35) nastradali su jutros u stravičnom sudaru kod zgrade Vlade Srbije dok su vozili dvogodišnjeg dečaka u bolnicu na zakazanu operaciju, saznaje “Blic”.

Oni inače žive u Arilju, a u Beograd su došli zbog operacije dečaka. Prema nezvaničnim informacijama N. N. je sin R. N. iz prvog braka.

Njih troje su nastradali u stravičnom udesu koji se dogodio rano jutros kod zgrade Vlade Srbije kada je, prema nezvaničnim informacijama, R. N. svojim BMW-om prošao na crveno svetlo i zakucao se u pun kombi. N. N. je nastradao na licu mesta, dok su J. N. i R. N. podlegli povredama u bolnici.

Dvogodišnji dečak prevezen je u bolnicu sa teškim povredama, ali on je jedini preživeo iz “BMW-a smrti”.

– Dete je prebačeno je u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati – kažu za “Blic” u Urgentnom centru.

U kombiju se nalazilo šest osoba i oni su svi sa različitim povredama prevezeni u bolnicu.

– Jedna osoba je životno ugrožena i smeštena je na jedinici intenzivne nege, a jedna je sa teškim povredama zadržana u Urgentnom centru. Dve osobe su puštene na kućno lečenja, a za dve je dijagnostički postupak još uvek u toku – kažu u Urgentnom centru.loading...