TRAGEDIJA SVE VEĆIH RAZMERA: Jezivi detalji napada pasa na dečaka bacaju novo svetlo na NESREĆU

Na mestu nesreće uviđaj su izvršili policija i VJT u Subotici

policija
Pixabay.com

Da li će teška tragedija za porodicu u Senti, koja je izgubila četvorogodišnje dete, dečaka D. B, kojem su dva rotvajlera nanela smrtne povrede, imati još tragičniji epilog, ukoliko ga može i biti od smrti deteta, ne zna se, a o teškom slučaju će odluku doneti i Više tužilaštvo u Subotici.

Iz VJT Subotice nisu se oglasili oko slučaja, ali kako se nezvanično saznaje uprkos teškoj tragediji mora da se razmotri i situacija oko odgovornosti vlasnika pasa što može rezultirati i krivičnom prijavom.

Majka nastradalog dečaka Martina B. se nalazi zbog povreda u Novom Sadu na lečenju.

Na mestu nesreće uviđaj su izvršili policija i VJT u Subotici dok predmet o strašnoj tragediji vodi zamenik višeg tužioca Branislav Rankov.

Za majku svi kažu da je dobra osoba i pitaju se kako će preživeti tragediju. Kažu da bi apsurdno bilo da sada dobije i krivičnu prijavu zbog držanja pasa jer je samohrana majka, radi u fabrici, a u kući je živela samo sa sinom.

Nezvanično se saznaje da je Martina B. držala rotvajlere da bi mogla da prodaje štence, kako bi preživljavali dete i ona.

Navodno su psi bili u teranju, pa je posle mužjaka na dečaka skočila i ženka, kad je osetila krv.

Prema nalogu VJT, psi su eutanazirani, dok je telo dečaka na obdukciji u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, dok će daljim uvidom u slučaj biti doneta odluka oko odgovornog lica za ovu nemilu situaciju.