TRAGEDIJA U NIŠU: Tinejdžer pucao SEBI U GLAVU, pa preminuo u bolnici!

Pištolj
Foter/LordFerguson / photo on flickr

Tinejdžer je na spratu svoje kuće pucao očevim pištolje u slepoočnicu, a kada je stigla Hitna pomoć davao je znakove života.

 

Sedamnaestogodišnji Nišlija Đ.S. preminuo je oko 19 sati na Klinici za Neurohirurgiju od zadobijenih povreda kada je pucao sebi u glavu. Tragedija se dogodila u Kubanskoj ulici u niškom naselju Durlan oko 16 časova. Kada je nakon prijave porodice nastradalog na lice mesta stigla ekipa Hitne pomoći, tinejdžer je davao znakove života. Sa teškim povredama opasnim po život mladić je prevezen na Kliniku za neurohirurgiju. Mladić je disao, ali nije bio pri svesti. Imao je teške povrede i lekari nisu uspeli i pored brojnih pokušaja reanimacije da mu sačuvaju život.

Kako nezvanično saznaju Novosti, tinejdžer je pucao očevim pištoljem sebi u slepoočnicu na spratu kuće. Tom prilikom bio je sam u sobi. Pucanj su čuli i prvi mu pritekli u pomoć stric i deda koji su ga našli u lokvi krvi i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Istražni organi ne ostavljaju ni delić sumnje da je u pitanju pokušaj samoubistva.

Komšije povređenog mladića ne znaju šta bi mogao da bude motiv pokušaja samoubistva. Poznanici nastradalog tinejdžera iz obližnje ulice Solunskih ratnika ubeđeni su da se dete igralo očevim pištoljem i da je oružje slučajno opalilo.

Kažu da se radi o uglednoj i imućnoj porodici. Đ.S. je sportista, odličan đak – gimnazijalac, sin poznatih niških lekara. Poznanici povređenog dečaka su nam rekli da ima mlađeg brata.

Niška policija i Hitna pomoć demantuju vesti koje su se pojavile u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da su pronađena dva leša u Nišu.loading...