ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE: Mrtva žena pronađena u sobi, a njen sin nag u kupatilu!

Hitna pomoć
Dnevno.rs

Policija je po dolasku u stan zatekla beživotno telo profesorke srpskog jezika u penziji Ljiljane Stanojević, a njenog sina su bez odeće pronašli u kupatilu.

 

Na lice mesta je izašao i dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Jagodini koji je naložio obdukciju, a sin je sanitetskim kolima prevezen najpre u Hitnu pomoć paraćinskog Doma zdravlja, a zatim u Ćupriju na Odeljenje psihijatrije, pišu “Novosti”.

Obdukcija bi trebalo da utvrdi na koji je način preminula nesrećna žena i ima li elemenata krivičnog dela. Stanari zgrade u Ulici Mihajla Pupina, još u šoku, sumnjaju na ubistvo i kažu da su juče iz Ljiljaninog stana, u kome je ona sama živela sa sinom, čula baš jaka svađa, te da je sin vikao: “Napolje, napolje”!

– Ceo dan juče, i danas, kad je došla policija, iz njihovog stana je treštala preglasna muzika. Komšija dugo nije imao posao, dva puta se ženio i razvodio, pa je pre nekoliko godina došao da živi sa majkom. Kažu da je bio samo u čarapama i da nije hteo da se obuče ni kad je policija došla. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi! – priča komšinica koja živi u istoj zgradi. 

 U Hitnoj pomoći saznajemo da se Ivan Stanojević nije lečio od psihičkih bolesti.

Za Ljiljanu komšije kažu da je bila izuzetno pedantna i uvek doterana žena, dok se Ivan, do sada, uvek pristojno javljao. Ljiljana je imala još jednog sina koji je oženjen i živi u sopstvenom domaćinstvu. loading...