Traje potraga za pobednicom Velikog brata: Policija došla do prvih konkretnih otkrića

Zagrebačka policija drugi dan traži Marijanu Seifert (37), pobednicu "Velikog brata" iz 2011. godine, koja je nestala u utorak oko ponoći.

Foto: screenshot/youtube.com

Nestanak je policiji prijavio njen suprug Karlo Seifert, koji je pomoć zatražio i preko Fejsbuka gde je podelio fotografije svoje supruge sa stranice nestali.gov.hr. Zamolio je sve koji imaju informaciju ili nešto znaju da jave policiji. Takođe, juče je Karlo rekao kako se kod policije nalaze njena dokumenta i mobilni.

– Kako je policija došla do mobilnog i dokumenata nije na meni da vam kažem – rekao je Seifert u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju. Međutim, nezvanično se saznaje da su njeni dokumenti i mobilni pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu, a navodno su ih pronašli slučajni prolaznici koji su potom odmah pozvali policiju.

Zbog toga se juče pretraživao detaljno čitav kvart kao i područje reke Save od Mosta mladosti u smeru toplane.

Potraga se nastavlja i danas, za čije potrebe će se podizati i dron. Inače, Marijana sa suprugom živi u zagrebačkom naselju Savica blizu reke. Juče je u objavi njen suprug otkrio da je Marijana nestala u istoj ulici u Zagrebu na kojoj ima prijavljeno prebivalište.

Marijana i Karlo venčali su se u tajnosti 2020. godine, a par se navodno upoznao u zagrebačkom kafiću u kojem je Marijana radila i sada žive zajedno. Krajem 2020. godine postali su i roditelji sina kome su dali ime Aleksandar i krstili ga prošlog juna.

Jedna od prijateljica nestale je u potunom šoku izjavila za Jutarnji list da ne može da veruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

– Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan – priča prijateljica i dodaje:

– Zvučala mi je setno, propitivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne odgovara starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje dobro. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer niti jedan problem nije nerešiv – rekla je Marijanina drugarica.