TRAMP HITNO EVAKUISAN! U dramatičnoj situaciji, agent mu je rekao OVE TRI REČI

Predsednik SAD Donald Tramp iznenada je prekinuo konferenciju za medije o korona virusu zbog pucnjave u blizini Bele kuće.

printscreen

U toku konferencije odjednom je u prostoriju upao pripadnik Tajne službe.

Predsedniče, izađite iz sale.

Oprostite, molim? – rekao mu je iznenađeni Tramp, pa odmah poslušao i napustio konferenciju za novinare.

Trampa su izveli iz prostorije zbog pucnjave van ograda predsedničkog kompleksa u Vašingtonu. Nakon nekoliko minuta Tramp se vratio na konferenciju.

Bilo je pucnjave izvan Bele kuće. Rekli su mi da su upucali naoružanog muškarca, u bolnici je, ne znam u kakvom je stanju. Čini se da je situacija pod kontrolom. Zahvalio bih Tajnoj službi koja je opet uradila sjajan posao, bili su brzi i delotvorni – rekao je Tramp nakon što se vratio na konferenciju.

On je dodao da se oseća sigurno sa Tajnom službom.

To su fantastični momci. Najbolji od najboljih. Super su utrenirani. Hteli su da se sklonim na kratko dok ne budu sigurni da je sve pod kontrolom – dodao je američki predsednik.

Muškarac (51) prišao je agentu Tajne službe blizu Bele kuće. Rekao mu je da je naoružan, potrčao je prema njemu i posegao za nečim.

Imao je stav kao da će pucati. Agent Tajne službe izvadio je oružje i upucao ga je u prsa – objavila je Tajna služba.

Incident se dogodio na raskrsnici 17. ulice i avenije Pensilvanija, tik ispred terena Bele kuće u blizini parka Lafajet. CNN piše kako su od dva policijska izvora saznali da čovek nije bio naoružan.