Tramp kaže da nije imao AFERU SA PEJLBOJ ZEČICOM, a FBI ima SNIMAK kako joj NUDI NOVAC

Bivši advokat američkog predsednika Donalda Trampa tajno je snimio razgovor njih dvojice u kojem tadašnji kandidat za šefa države govori o potencijalnoj isplati novca nekadašnjoj manekenki Plejboja Karen Mekdugal, rekli su danas izvori upoznati s istragom protiv advokata.

donald Tramp
Beta

Mekdugal, koja je kazala da je imala aferu s Trampom, taj novac nikada nije isplaćen, rekao je danas Trampov advokat Rudi Djulijani i dodao da snimak pokazuje da predsednik SAD nije učinio ništa loše, prenosi Asošiejted pres.

Snimak je sada u posedu Federalnog istražnog biroa (FBI) koji ga je zaplenio u aprilu prilikom pretresa kancelarije bivšeg Trampovog advokata Majkla Koena.

Koen je snimio razgovor koji je s Trampom vodio dva meseca pred izbore 2016. godine, rekao je za Asošiejted pres izvor upoznat s istragom FBI protiv Koena.

Snimljeni razgovor Trampa i Koena usledio je nekoliko nedelja pošto je kompanija “American Media”, na čijem je čelu Trampov prijatelj Dejvid Peker, postigla dogovor s Mekdugal da joj plati 150.000 dolara za priču o aferi iz 2006. godine.

Ta priča nikad nije objavljena, a Tramp negira da je uopšte imao aferu s Mekdugal.