Tramp stalno PONIŽAVA MELANIJU, ali prva dama Amerike sada mu se OSVETILA i to pred Makronom i OČIMA CELOG SVETA (VIDEO)

Melanija i Donald
Beta

Američki mediji često pišu o tome da je brak Donalda i Melanije Tramp pun problema. Predsednik SAD više puta je bio povezivan sa prostitutkama i aferama koje je imao čak i dok je Melanija bila trudna, a često je i javno ponižavao svoju 25 godina mlađu suprugu. Ipak, ni ona njemu nije ostala dužna!

 

Emanuel Makron i njegova supruga trenutno su u poseti Americi, a čitav svet pomno prati svaki korak susreta francuskog i američkog predsednika. Tako neprimećen nije mogao da ostane trenutak kada je Melanija odbila da uhvati ruku Donalda Trampa.

Naime, američki predsednik je pokušao da uhvati Melaniju za ruku, malim prstom pokušavajući da joj signalizira da prihvati njegovu šaku, ali je Slovenka samo hladno stajala i ignorisala ga držeći svoju šaku u čvrstom stisku

Nesrećni Tramp je na kraju nekako uspeo da uhvati suprugu i potom rekao: “Hvala”, obraćajući se okupljenima, ali Melanija se već sledećeg trenutka opet izvukla i nastavila da hoda iza francuskog predsedničkog para.

Čitava ova agonija izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama, a pokrenuta je i lavina šala na račun predsednika SAD.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Melanija odbila da drži svog supruga za ruku. U maju je tokom puta u Izrael snimljena kako gura Trampovu šaku.loading...