Tramp upozorava: HILARI JE ĐAVO, izbori će biti namešteni

Donald Tramp
Wikipedia

Republikanski kandidat za Belu kuću Donald Tramp za svoju rivalku Hilari Klinton rekao je da je “đavo” i istakao da će izbori za predsednika biti namešteni.

 

Osim toga, Tramp je na mitingu u sali za fizičko škole u Pensilvaniji napao i Bernija Sandersa zbog toga što je “kapitulirao” u trci demokrata za nominaciju.

– Napravio je dogovor sa đavolom. Ona je đavo – rekao je Tramp, piše BBC.

Takođe, Tramp je u Ohaju istakao da se plaši da će izbori biti namešteni što je, kako navodi “Gardijan”, izjava bez presedana za kandidata jedne partije u SAD u modernoj istoriji.

– Plašim se da će izbori biti namešteni, da budem iskren – rekao je Tramp.

Nije objasni zbog čega je to tako, ali je optužbu ponovio gostijući u ponedeljak uveče na Foks Njuzu.

– Bolje da budemo pažljivi 8. novembra, izbori će biti namešteni. Nadam se da republikanci gledaju pažljijvo ili će nam neko sve uzeti – rekao je Tramp.

Podsećamo, Tramp je čitavu buru izazvao verbalnim sukobom sa roditeljima muslimanskog vojnika SAD koji je poginuo na ratištu u Iraku 2004. godine.

Na to je reagovao i bivši republikanski kandidat, senator Mekejn, inače veteran Vijetnamskog rata, koji je rekao da Tramp nema “licencu da blati najbolje među nama”.

Osim toga, Trampa je napadao i kolega milijarder Voren Bafet zahtevajući od Trampa da objavi dokumenta o vraćanju poreza. Tramp je na to odgovori da to ne može da uradi dok finansijske vlasti ne završe izveštaj.

Izbori u SAD biće održani 8. novembra.loading...