TREBALO JE BITI BOLJE, ALI… “Državni putevi u VEOMA LOŠEM STANJU posle radova na Koridoru 10”

 Zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović izjavio je danas da su putevi na tom području koji su pod ingerencijom države, "u veoma lošem stanju" posle završetka radova na izgradnji Koridora 10.

BETA

On je agenciji Beta rekao lokalna samouprava u Pirotu ima obećanje resornog ministarstva da će regionalni putni pravci Pirot -Planinarski dom, deonica Sadikov bunar – Blato, i Sopotska petlja – Knjaževačka ulica, biti sanirani.

Po njegovim rečima, ostaje i obećanje da će se raditi i deonica regionalnog puta ka Sukovskom manastiru, pravac ka selu Rsovci i regionalni put Izatovci – Budin del.

“Očekujem da početkom gradjevinske sezone počnu radovi na izgradnji nadvožnjaka kod Sopotske petlje, koja nije povezana sa koridorom, a važna je za sela koja gravitiraju ka Staroj planini. Neohodna je i rekonstrukcija puta ka selu Topli do na Staroj planini koji je u nadležnosti lokalne samoprave. U toku je izrada projektne dokumentacije, ali je potrebna i finansijska podrška države jer je reč o izuzetnoj zahtevnoj deonici”, rekao je Panajotović.