TRI GODINE POSLE UŽASNOG POŽARA: Beograd prodaje DEPO na Bulevaru, evo šta će se tu nalaziti!

depo
Petar Marković

Početna cena je četiri miliona evra!

 

Oglas za prodaju kompleksa „Depoa” u Bulevaru kralja Aleksandra 142 biće objavljen početkom septembra, a početna cena koju je utvrdio Sekretarijat za javne prihode biće 4.078.620 evra, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, dodavši da su u toku pripremne radnje.

Na ovoj lokaciji, površine 4.316 kvadratnih metara, dozvoljena je gradnja poslovno-stambenog kompleksa, tako da će ovaj prostor konačno biti uređen na pravi način i dobiti odgovarajuću namenu. Na postojećem objektu 4 u kompleksu „Depoa” u kome se nalazi trafo i ispravljačka stanica, iz koje se tramvajska kontaktna mreža napaja električnom energijom, pravo službenosti imaće Grad Beograd na neodređeno vreme, radi pristupa kontaktnoj mreži – istakao je Mali.

Na javno nadmetanje, koje će biti održano početkom oktobra, mogu se prijaviti fizička i pravna lica, pod uslovima koji su definisani u oglasu.

Ovim oglasom biće definisana i visina depozita koju će učesnici biti u obavezi da plate radi učešća na javnom nadmetanju, po pravilu 10 odsto od procenjene vrednosti nepokretnosti.