TRIFUNOVIĆ O NEPRISTOJNOJ PONUDI: “Ne želim da učestvujem u trci pacova za pare”

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da je ponuda da za pola milona bude konstruktivna opozicija bila direktna, ali da neće da priča detalje jer to nisu informacije za novine nego za tužilaštvo.

Beta

– Ne želim da budem onaj ko targetira i presuđuje. Ja sam obnarodovao ono što mislim da ljudi treba da znaju, bilo da su politični ili apolitični – rekao je Trifunović za list Blic.

Kako je naveo, osećao se slično kao kad su mu nudili da uđe u “Farmu” jer je to “više-manje isto”.

– Nude ti novac neki ljudi, da pogaziš preko svega što jesi i da budeš saučesnik u uništavanju svega što je dobro i vredno u ovoj državi, da osramotiš roditelje, prijatelje i kolege, da učestvuješ u ništavnoj trci pacova za pare – naglasio je Trifunović.

Lider PSG je u izjavi za N1 rekao da mu je u ime SNS-a jedna osoba nudila pola miliona evra i koaliciono partnerstvo sa tom strankom, ako na predstojeće izbore izađe, kako je rekao, pod njihovim uslovima.

To je sve, kako je rekao, jeftino.

– Oni se bacaju nekim velikim parama, ali svako ko proda nešto što ne bi trebalo da bude za prodaju je vrlo jeftin. Isto je i sa onima koji to kupuju – naveo je Trifunović.