TUČA TINEJDŽERA U LESKOVCU: Dečak hteo da zaštiti mlađu sestru, vršnjaci ga brutalno pretukli!

Trojica maloletnih dečaka, predvođeni jednim šesnaestogodišnjakom, napali su suzavcem i metalnom palicom sinoć grupicu dece u naselju Suva reka u Leskovcu i naneli dečaku starom 15 godina povrede u predelu glave. Sa slučajem su upoznati policija, javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad.

Hronika
Pixabay.com

Hronika

Jezivi napad maloletnika desio se oko 23 časa, kada su trojica dečaka prišli grupici druge dece okupljene ispred zgrade u ovom naselju i najstarijem dečaku iz grupe najpre poprskali suzavac u lice, a onda ga udarali metalnom šipkom po glavi i šutirali, naočigled njegove trinaestogodišnje sestre.

– Ona je vrištala i pozivala u pomoć dok su joj ova deca mučki prebijala brata, a ostala deca su se razbežala – kažu očevici za Jugmediju.

U leskovačkoj policiji su rekli da su po prijavi reagovali u 23:15 i o svemu obavestili javnog tužioca.

– U ovom napadu je jedno dete zadobilo povrede glave, ali zbog zaštite podataka o maloletnim licima ništa više ne mogu da kažem – rekao je Boban Zdravković iz PU Leskovac, za portal “Jugmedija”.

Pretučeni petnaestogodišnjak je od ove grupice pokušao da zaštiti svoju trinaestogodišnju sestru.

U Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac je povređenom dečaku ukazana pomoć, a njegova sestra je bila upućena na pregled kod dežurnog psihijatra zbog preživljenih trauma tokom ovog jezivog napada.loading...