TUČA U GIMNAZIJI: Upali na čas i MOTKAMA NAPALI đaka, ima povređenih!

Gimnazija 9. maj
google.rs/maps

U tuči u Gimnaziji "9. maj" u Nišu jedan učenik zadobio je povrede glave, rekli su agenciji Beta očevici tog nemilog događaja.

 

Prema objavama učenika te škole na društvenim mrežama, tuču su sinoć oko 18 časova izazvala dva đaka iz jedne srednje škole koji su upali na čas u Gimnaziji tražeći svog druga.

Oni su se najpre drsko obraćali profesoru hemije, a kada ih je jedan od naših drugova opomenuo da to ne čine izašli su sa časa i nakon desetak minuta vratili s motkama. Napali su odmah đaka koji ih je opomenuo, udarali su ga po glavi, napisala je na fejsbuku J.S .

Prema tvrdnjama očevidaca, da bi ga odbranili od napadača, učeniku su u pomoć priskočili profesor, jedan od roditelja koji se u hodniku slučajno zatekao, kao i ostali učenici u razredu.

Situacija se smirila pošto je policija stigla sa dve interventne ekipe i ekipom hitne pomoći.

U niškoj policiji potvrdili su agenciji Beta da su sinoć dobili prijavu tuče u školi kojoj su učestvovala tri učenika.

Policija je izvršila uviđaj i radi na tom slučaju. O događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo – kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama, protiv dvojice učenika koji su izazvali tuču biće u redovnom postupku podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.