TURISTIČKA GRANA U USPONU: Sve više gostiju iz inostranstva dolazi u Beograd iz OVIH RAZLOGA (FOTO)

apartmani Beograd
Promo

Beograd konstantno beleži rast broja noćenja bilo da su u pitanju turisti koji žele da se dobro provedu, ili su to poslovni ljudi. Grad se prilagođava novim trendovima u turizmu, ali ostaje problem smeštaja jer postoji izražen nesklad između ponude i potražnje.

 

Hotelski kapaciteti su većim delom orijentisani ka poslovnim korisnicima, dok su kvalitetni hosteli malobrojni i prilagođeni su potrebama mlađe populacije.

Preostali turisti, koji ustvari predstavljaju većinu, prinuđeni su da odsedaju u malobrojnim hotelima niže kategorizacije koji su svoje najbolje dane imali pre više decenija, od kada najverovatnije datira i njihova poslednja sveobuhvatna adaptacija, ili da smeštaj potraže kod svojih prijatelja i rođaka koji će na nekoliko dana “velikodušno” prihvatiti da ih imaju na teretu.

 

Sve ovo predstavlja razloge zbog čega izdavanje stanova “na dan” doživljava ekspanziju i predstavlja sve češći izbor gostiju Beograda, bilo da dolaze kao turisti, ili zbog svojih poslovnih, kao i nekih drugih obaveza. Pri tom, cena često ne predstavlja presudni faktor zbog kog se gosti odlučuju za ovakav vid boravka.

 

Za smeštaj u beogradskim stanovima većina turista se odlučuje baš zbog želje da se izbegne monotonija hotelskih soba, kao i da kroz ovaj vid smeštaja zaista steknu utisak kako je živeti u ovom gradu.

“Novi apartmani” jedan su od vodećih portala za izdavanje stanova u Beogradu koji u svojoj ponudi ima više od dve stotine smeštajnih jedinica različite veličine i cenovnog ranga. Svi objekti pozicionirani su na dobrim lokacijama i opremljeni su tako da pružaju udobnost svojim gostima, neretko veću nego u hotelima, a pri tom za samo deo njihove cene.

 

Ukoliko želite da svom prijatelju iz inostranstva organizujete smeštaj u Beogradu, prvo pogledajte ponudu na www.noviapartmani.com i odaberite neki od mnogobrojnih komfornih i luksuzno opremljenih stanova.