Danas je na Novom Beogradu teško povređen muškarac na koga je pucano iz vatrenog oružja, a kako javljaju beogradski mediji, on je nekoliko sati posle ranjavanja preminuo.

 

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je pedesetogodišnji muškarac pogođen oko podneva u pasažu zgrade u ulici Aleksinačkih rudara. Nekoliko ati posle ranjavanja muškarac je preminuo u KBC Zemun, javljaju mediji.

– Lekari su konstatovali prostrelnu ranu u gornjoj polovini leđa. On je u teškom stanju prevezen u KBC Zemun – kazala je Macura.

“Blic” prenosi da je u pitanju državljanin Crne Gore G.D. (58), a da se njegova likvidacija dovodi se u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafrickoj Republici bave švercom i prodajom narkotika. 

Navodno je reč o državljaninu Crne Gore Gorgiji Gorgu Darmanović (58). Darmanovića su napadači ispalili četiri hica, pogođen je u glavu, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Zemunskoj bolnici, piše “Blic”.

RTS je ranije preneo da svedoci kažu da je pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je pucala, u Ulici Aleksinačkih rudara, između brojeva 3 i 5 u prolazu zgrada.

Pink je preneo da je proglašena policijska akcija “Vihor”, i da policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle.loading...