UBISTVO U KRAGUJEVCU: Bokser likvidiran na terasi restorana, policija nakon bega UHAPSILA OSUMNJIČENOG

Policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo kikboksera Radoša Joksimovića, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Facebook privatna arhiva

Uhapšen je A.M. (1997), kome je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova i koji će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Prema navodima policije, A.M. je osumnjičen da je sinoć iz vаtrenog oružjа ispаlio dvа hicа u oštećenog koji se nаlаzio nа terаsi jednog ugostiteljskog objektа, а zаtim je pobegаo skuterom, saopštio je MUP.

Mediji su javili da je Joksimović ubijen u restoranu “Neptun”, a prema rečima očevidaca napadač je ispalio četiri hica.

Kako piše Blic, Joksimović je neposredno pre napada sedeo za stolom sa jednim od kragujevačkih advokata, kada im je prišao muškarac sa kacigom, potegao vatreno oružje i ispalio dva hica Joksimoviću u grudi, nakon čega se dao u beg.

Joksimović je hitno prevezen u bolnicu gde je preminuo.

Na vest da je bokser upucan, pred bolnicom se okupilo više desetina njegovih prijatelja i poznanika, a moglo se čuti i da pominju osvetu, zbog čega su pred bolnicu poslate i broje policijske jedinice. Okupljeni su se razišli nakon ponoći.

Joksimović je važio za “žestokog momka” u Kragujevcu i radio je kao obezbeđenje u kafićima i noćnim klubovima. Pre dve godine teško je ranjen u vatrenom obračunu u centru grada zbog čega su ga operisali ortoped i vaskularni hirurg.loading...