Učenici beogradske škole maltretirali đaka prvaka: Zbog incidenta policija saslušala direktora

Policija Grocke obavila je danas razgovor sa direktorom škole u kojoj se dogodio incident kada je đak prvak zlostavljan u toaletu škole.

skola
Pixabay.com

Prema informacijama koje posedujemo, proverom je ustanovljeno da navedeni događaj nije prijavljen PS Grocka.

– Nakon objavljenih navoda na pojedinim portalima, policija je obavila razgovor sa direktorom OŠ “Miloje Vasic” Nebojsom Trišićem koji je izjavio da je bio incident u školi manjeg značaja, a ne kao što je objavljeno u medijima i da je najverovatnije neko od roditelja obavestio medije o tome – navodi izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Prema informacijama koje posedujemo, direktor je policiji izjavio da “je smatrao da nije potrebno o navedenom obaveštavati policijske službenike, jer je bio manji incident”.

– On je naveo da je oštećeni učenik i danas došao u školu, kao i da će događaj da rešavaju u okviru škole – dodaje sagovornik.

U Osnovnoj školi “Miloje Vasić” u Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. u školskom toaletu.

Na njega su nasrnula tri za sada neimenovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.